Even voorstellen

1 juli 2019

In dit stukje stellen de leerkrachten, Bregje van Bommel en Ilse van Houts, zich aan u voor.

Bregje van Bommel
Ik ben Bregje van Bommel, 28 jaar en woonachtig in Someren. Sinds 2014 ben ik werkzaam op basisschool St. Lambertus. Dit schooljaar ben ik leerkracht van groep 5/6 op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op donderdag vervul ik mijn MT-taken.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan PABO Hogeschool de Kempel. In de zomer van 2015 ben ik geslaagd voor de Master Special Educational Needs (SEN) en heb ik mijn bevoegdheid voor het geven van bewegingsonderwijs behaald. In juni 2017 heb ik mijn diploma voor de Master Leren en Innoveren (MLI) behaald. Dit schooljaar heb ik de training 'coördinator meer- en hoogbegaafdheid' gevolgd en heb deze met succes afgerond. Daanraast ben ik gestart met de Post-HBO opleiding 'Veranderkrachtige Leraar'. Daarnaast ben ik bedrijfshulpverlener, preventiemedewerker en verkeerscoördinator. Ik kijk er naar uit om er samen met de kinderen een leerzaam, succesvol maar bovenal gezellig schooljaar van te maken.

Wilt u contact opnemen? Stuur dan een mail naar: bregje.vanbommel@prodas.nl


Ilse van Houts
Ik ben Ilse van Houts. Naast ‘juf Ilse’, ben ik samen met vriend Peter, trotse ouder van dochters Bobbi (4) en Sammie (2). We wonen in een fijn huis in Eindhoven.In 2006 ben ik afgestudeerd aan de pedagogische academie en begonnen met werken op de Vonder in Someren-Eind. Het dorp waar ik zelf ben opgegroeid en daardoor al snel een prettige, vertrouwde plek. Ik ben begonnen als groepsleerkracht en daarnaast ben ik me steeds meer gaan interesseren voor het management van de school als geheel. Mijn taken werden dan ook al snel uitgebreid met die van ICT-er en lid van het ‘MT’. Ik heb de opleiding ‘middenmanagent’ gevolgd om theoretisch wat meer bagage te hebben. Ook rondde ik de Post HBO opleiding tot ICT-coördinator/I-coach af en volbracht de opleiding ‘Transactionele Analyse’. Daarnaast volg ik regelmatig interessante cursussen en studiedagen omdat ik geloof in ‘een leven lang leren’. Na elf jaar op één school, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging…Vanaf dit schooljaar ben ik werkzaam op basisschool St. Lambertus en basisschool het Lover. Op elke school ben ik twee dagen aanwezig. Op donderdag en vrijdag ben ik op de Lambertusschool. Op donderdag als leerkracht van groep 5/6. Op vrijdag voer ik taken uit als lid van het managementteam. Ik vind deze afwisseling heel prettig en interessant.

De eerste ontmoetingen met leerkrachten, kinderen en ouders zijn positief en warm geweest. Voel je vrij om eens binnen te lopen; ik maak graag kennis.
Ik heb enorm veel zin in mijn eerste Lambertusjaar!
Samen Leren, Samen Groeien!

Wilt u contact opnemen? Stuur dan een mail naar: ilse.vanhouts@prodas.nl

Terug naar overzicht